Klubit të Atletikës “Prizreni” iu shtua edhe një kupë

09.06.2019 19:16:10
Sot, në Mitrovicë, organizuar nga Federata Atletike e Kosovës, u mbajtën garat e Kupës së Kosovës për Senior – re.
Si në çdo garë, sukseset e klubit me traditë nga Prizreni nuk munguan!
Në konkurencën e femrave seniore edhe pse pa asnjë seniore, të gjitha vajzat juniore, arritën ta fitojnë vendin e dytë!
Në emër të kryesisë dhe trajnerit Bajram Duja, urime dhe suksese në garat e rradhës!/ fokusi.org