Komisioni për Punë të Brendshme diskuton për arrestimin e Nehat Thaçit

05.10.2016 10:20:07

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e FSK-së do të diskutojë sot lidhur me arrestimin nga Serbia të pjesëtarit të Policisë së Kosovës, nënkolonel Nehat Thaçi.

Në një njoftim për media, bëhet e ditur se mbledhja e Komisionit mbahet sot në orën 11:00, në sallën S-2.