Krasniqi: PDK do të jetë në seancën e 4 shtatorit

01.09.2018 15:14:48

Anëtarët e Partisë Demokratike të Kosovës janë mbledhur sot sërish.

Pas takimit, deputeti Memli Krasniqi, ka bërë me dije se ata do të marrin pjesë në seancën e 4 shtatorit ku do të diskutohet për kufijtë.

“Ne e rikonfirmojmë mendimin tonë që e shprehu edhe dje kryetari Veseli – jemi pro dialogut dhe e shohim si instrument të mirë për të arritur qëllimet e Kosovës pa e cenuar integritetin territorial”.

“Do të marrin pjesë në seancën e 4 shtatorit, këto qëndrime qe tash i kanë partitë tjera ne i mbrojmë shumë gjatë si PDK”.