Krijesa me drita të skulpturave të Darren Pearson

16.12.2016 18:09:35

Darren Pearson përdor një pajisje që e ka krijuar vete dhe e ka quajtur  krijimit të vet “Writer Night”,  për të krijuar dinosaurët dhe krijesa të çuditshme që banojnë mendjen e tij.

 

sculture-luminose-light-painting-night-writer-darren-pearson-7Pearson eksploron peizazhe të ndryshme gjatë natës, në kërkim të përcaktimit të një vendi të përsosur për vendosjen e skulpturave të tij të lehta dhe shumëngjyrëshe.sculture-luminose-light-painting-night-writer-darren-pearson-6Peizazhe e animuar  prej tij, nisin nga dinozaurët, flamengot trëndafilat apo fluturat shumëngjyrëshe.sculture-luminose-light-painting-night-writer-darren-pearson-5Ju mund ti ndiqni punët e tij në Instagram.sculture-luminose-light-painting-night-writer-darren-pearson-1sculture-luminose-light-painting-night-writer-darren-pearson-2sculture-luminose-light-painting-night-writer-darren-pearson-3

Darren-Pearson-Light-Painting-107149525_origal_6unitedskeletons7149525_orig