Kryemadhi: Institucionet do t’u kthehen shqiptarëve

29.12.2017 13:52:47
Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi është takuar këtë të premte me strukturat e LSI-së në Skrapar. Në fjalën e saj ajo tha se institucionet shqiptare do t’u kthehen shqiptarëve, referuar dhe largimeve nga puna.