Kryeminister, Albin Kurti vazhdo…

20.02.2020 21:00:25

Nga Skender Mulliqi

Fillove me shkarkime te bordeve , vazhdo kryeminister ta lirosh kete vend nga nepotizmi , klientela, korrupcioni e krimi…Keshtu edhe behen ndryshimet ne shoqeri e cila shume eshte kriminalizuar.E bastarduan shoqerine tone te re, te pamoralet dhe te papergjeshmit e politikes, te cilet ne fakt nuk i kan dy lidhje me politikeberje.Z.Kryminister je duke bere pune te medha per popullin e lodhur nga mjerimi social.Je duke e fituar gjithnje e me shume edhe perkrahjen e tyre.Pa reforma rrenjesore, nuk ka mundesi te ndertohet shteti ligjor e funksional, nuk ka mundesi te zhvillimit te ekonomise dhe industrise se rende, nuk ka mundesi as te investimeve te jashtme , e as te krijohen vende te reja te punes…Reformat sigurisht se duhet bere nga komunat e deri ne qender …Keqperdoruesit dhe jo profesionistet perfundimisht te largohen nga te gjitha sistemet e jetes dhe te punes…