Kryeministri i Kosovës dhe zyrtarët e tjerë të shtetit i bashkohen fushatës...

Kryeministri i Kosovës dhe zyrtarët e tjerë të shtetit i bashkohen fushatës “Ti je një luledielli”

08.03.2018 12:00:58

Ata kanë veshur bluzat me luledielli, bluza këto që janë pjesë e fushatës “Ti je një luledielli”.

Kjo fushatë senzibilizuese ka filluar për të ndihmuar fëmijët e sëmurë, ndërsa çmimi i saj është  20 euro.