Kryeministri malazez nesër pasdite arrin në Kosovë

13.02.2018 15:58:30
Dushko Markoviq, kryeministër i Malit të Zi do të qëndrojë nesër në Kosovë.

Ai pritet të rrijë pas orës 16:00.

Kjo është bërë e ditur në mbledhjen e qeverisë që u mbajt gjatë ditës së sotme.

Agjenda e takimeve dhe e qëndrimit të Markoviqit në Kosovë do të bëhet e ditur më vonë.

Ndryshe, Markoviq kishte planifikuar vizitën në Kosovë më 6 janar por që për shkak të mjegullës u shty.