Kryetari i Malishevës Ragip Bregaj, infektohet me coronavirus

31.10.2020 19:05:10

Kryetari i Malishevës, Ragip Bregaj, ka rezultuar pozitiv me COVID-19.

Ai ka thënë se gjatë dy javë ditëve do të jetë në vet-izolim derisa ka këshilluar të kenë kujdes të gjithë ata persona që kanë pasë kontakt me të.

“Ju njoftoj se pas shfaqjes së disa problemeve shëndetësore, e kam bërë testin RT-PCR dhe kam rezultuar pozitiv me SARS CoV-2. Për shkak të kësaj, për dy javë do të jem në vetizolim. I falënderoj të gjithë për përkrahjen dhe mbështetjen e dhënë gjatë këtyre ditëve”, ka thënë Bregaj.

“Për çdo rast, kërkoj nga të gjithë ata që kanë pasur kontakt me mua në javën e fundit, të kenë kujdes dhe nëse kanë ndonjë simptomë të paraqiten te mjeku. Gjendjen e kam stabile dhe do të qëndroj në shtëpi në vetizolim. Pavarësisht kësaj, kërkoj nga të gjithë qytetarët që të respektojnë udhëzimet dhe rekomandimet e institucioneve shëndetësore, për t’u mbrojtur nga ky virus, pasi nuk ka armë tjetër të luftimit përveç zbatimit të masave dhe kujdesit të shtuar”, ka përfunduar Begaj.