Kufiri spanjoll vërshohet nga emigrantët

09.12.2016 15:30:02

Mbi 400 emigrant vërshuan kufirin mes të Morkut dhe të Spanjës, pranë enklavës spanjolle, Ceuta.

Gjatë përleshjes me turmën e emigrantëve u lënduan dy policë. Ndërkaq, sipas njoftimeve të Kryqit të Kuq, turma emigrantësh, gjatë përpjekjeve për të kaluar kufirin spanjoll, u lënduan lehtë mbi 100 persona, ndërsa 25 prej tyre morën ndihmën mjekësore, në përleshje me policinë.