Kujdes me kë shkruani në Facebook! Udhëtoi 564 kilometra për të takuar vajzën e mitur – në fakt pedofili kishte rënë në grackë

14.10.2019 21:58:08

Një pedofil kaloi mbi shtatë ditë duke ecur rreth 564 kilometra në mënyrë që të mund të bënte seks me një fëmijë që ai mendoi se e takoi në Facebook.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, Tommy Lee Jenkins, 32 vjeç, thuhet se kaloi 180 orë (gati shtatë ditë e gjysmë) duke marshuar nga Whitestown, Indiana, në Neenah, Wisconsin, me shpresën për të abuzuar me një vajzë të quajtur Kylee.

Kërkimi i tij filloi pasi ai mori një kërkesë në Facebook nga viktima e tij e synuar dhe e pranoi atë, thotë policia.

Jenkins shpejt filloi të flasë në mënyrë të qartë për seksin me vajzën e re, duke i kërkuar edhe fotografi nudo.

Në fillim të këtij muaji, Jenkins e pyeti Kylee nëse dëshiron që ai shkonte për ta vizituar atë.

Jenkins arriti të zbulojë se ai ishte në të vërtetë duke biseduar me një zyrtar të policisë. Tani ai përballet me jetën në burg

Por fati i pedofilit të dyshuar ndërroi kur arriti atje dhe zbuloi se ai kishte qenë viktimë e një goditjeje të fshehtë të zbatimit të ligjit.

Jenkins kishte folur në të vërtetë me një zyrtar nga Zyra e Sherifit të Qarkut Winnebago, i cili ishte duke punuar me Krimet e Internetit në një Task Force për Fëmijët.

I dyshuari u arrestua sapo u nis nga autobusi, dhe u akuzua për përdorimin e një kompjuteri në përpjekje për të bindur, nxitur ose tërhequr personin e mitur për t’u përfshirë në veprimtari seksuale të kundërligjshme.

Ai përballet me 10 vjet burgim nëse dënohet.

Prokurori Matthew D Krueger tha: Kombi ynë përballet me një epidemi të abuzimit seksual të fëmijëve, me internetin duke e bërë shumë të lehtë për grabitqarët të komunikojnë me fëmijët në të gjithë vendin. Departamenti i Drejtësisë është i përkushtuar të punojë me agjencitë federale, shtetërore dhe vendore për zbatimin e ligjit për të ndjekur në mënyrë agresive abuzimin seksual të fëmijëve.