Kujdesi jonë dhe i fëmijëve nën frymën e distancës sociale do të jetë një ruajte e shëndetit

09.09.2020 11:00:23
Nga Kosovare Gjevukaj-Psikologe
Klinike A është Kosova tashmë e gatshme të fillojë procesin e vitit Shkollor në banka shkollore? Unë kam këtë përgjigje “Përgaditjet për fillimin e vitit shkollor dhe fillimi i tij po afrohet çdo ditë e më shumë.Fillimi i vitit shkollor mund të jetë i sigurt nëse të gjithë ne, dhe fëmijët janë të kujdesshëm kundrejtë virusit. Duhet që tju tregojmë dhe ti këshillojmë fëmijët që tu përmbahen këshillave të IKSHPK-së dhe OBSH-së. Kujdesi jonë dhe i fëmijëve nën respektimin frymën të distancës sociale do të jetë një ruajte e shëndetit, të çdo njërit prej tyre, nga ne andaj besoj së Kosova është gati të fillojë vitin e ri shkollorë .”