Kur Ivica Daçiq lehë si qeni?!

11.08.2019 18:59:48
Nga Binak Maxharraj
Ivica Daçiqi është njeri i farës së keqe serbe.Është një çetnik dhe racist i dorës së parë më mendje dhe trup.Ky qenë birë qeni ishte ndihmësi dhe bashkëpunëtori më i ngusht i kaspait të Ballkanit Sllobodan Millosheviqi.Ishte krah për krah në luftëra me te duke bërë gjenocidë të pa parë në të gjithë popujt e ish-jugosllavisë e sidomos në popullin shqiptar. Ky është një njeri-bishë,i qartur,shizofren.Ky njeri e trshegoi edhe pas lufte Partin Socialiste të Milosheviqit,dhe me nacionalizmin e tij ekstrem si patericë erdhi ne pushtet në Serbi.Njohet si antishqiptari më i fortë në krejtë Serbinë i cili i urren shqiptarër në pa kufij.Është një njeri i cili sjellë konfuzitet në skenën ndërkombëtare duke vjellë zjerm e xeher kundër shqiptarëve dhe Kosovë. Ky njri-bishë fatëkëqesisht mbanë pozitën e Ministrit të punëve te jashtme të Serbisë.Këtij ministtri i vjenë era qenef,duke e lënë erë qenefi kudo kah shkonë nëpër botë.Është njeriu,se bashku me Vuçiqin ndër njerzit-bisha më të urrejtue të shqiptarët.Ai vjell helm dhe xeher,por leh si qeni kudo që shkonë për shqiptarët dhe Kosovën të cilën e ka humbur përgjithëmonë. Ky njeri e urrën aq shumë Amerikën sa qe më pas fuqi e përbinë për një sekondë.Ky pis milet njeri-bishë këto ditë paska thanë së Serbia dhe populli serb nuk do të këtë “armiq më të mëdhenj” nga ish-presidenti i ShBA-ve Bill Klinton dhe sekretarja e shtetit Medlin Ollbraj”. Kjo është fytyra e vërtëtë e këtij njeriu-bishë.Kjo bishë e eger e ardhur nga shpellat e Karpateve për ti zapuar tokat shqiptare paska mendu së shqiptarët edhe duhet të ndiqen,siç kanë vepruar historikisht duke i ndjekë nga trojet e tyre,por duhet edhe të eleminohën fizikisht.Kët u munduan ta bëjnë edhe në luftën e fundit në Kosovë në te cilën bani masakra dhe gjenocid të pa parë mbi popullin shqiptar duke e bërë tërë Kosovën tokë të djegur. Dhe ky njeri-bish,qenë bir qeni paska mendu se njërezit e botës demokratik, e sidomos Amerika do te rrinë duarkryq, serbez të qetë duke pirë kafe dhe duke u kënaqur se si shkijet ne krye me qetnikun Ivica Daçiq po eleminojnë të tër një popull.Nese,kjo do ishte krejtë normale për bishat sllave te Karpateve,bota përendimore e sidomos Amerika nuk hishti.Duke e parë se si po zhdukët një popull nga gjenocidi serb e dha alarmin,veproi shpejt,e mobilozoi krejtë boten përendimore dhe u hodhë në veprim për ti shpetuar shqiptaret. Në krye te këtij këtij aksioni për ta shpetur popullin shqiptare ishte Presidenti i SHBA Bill Klington dhe Sektetarja e shtetit Medlin Ollbrajt se bashku me mikun e tyre dhe tonin Toni Bler,te cilët për 78 ditë e natë rreshtë e sulmuan bishën e eger sllavo-serbe duke e debuar ate nga Kosova. KJo është arësyeja qe ky njeri-bish e urren Amerikën,e urren Bill Klintonin dhe Medlin Olbrajt me Toni Blerin. Por,fatëkëqesisht sod e kësaj dite ka njerëz në Kosovë të cilët bisedojnë me këto bisha ruso-serbe,sidomos më çetnikët Aleksandër Vuçiq dhe Ivica Daçiq më të cilët po kryejnë punët më të pista ne damë te Kosovës,për ta ndarë,coptuar apo edhe korigjuar kufijtë e Kosovës sepse na qenkan të shtrëmbërt.Fatkëqesishte historikishtë Serbia ka pasë njërez në Kosovë të tillë qe punojnë,jo për Kosovën por kundër Kosovës në dobi të Serbisë.