Kurti dhe Ahmeti shkojnë me të njëjtën veturë në mbledhje

15.01.2018 16:00:25

Albin Kurti dhe Shpend Ahmeti janë parë duke ardhur në selinë e Vetëvendosjes me të njëjtën veturë.

Gjithashtu deri tani janë parë të hynë në këtë ndërtesë edhe Ismajl Kurteshi, Besa Baftiu Adem Mikullovci, Donika Kadaj Bujupi, Visar Ymeri Dardan Molliqaj, Rexhep Selimi, Albulena Haxhiu.

Image