Kush duhet denuar për ndërtimet pa leje?

29.11.2019 11:27:04
Nga Adem Bytyçi:
Po flitet shumë dhe me nervozizëm se kush duhet të shkoi në burg për ndërtimet pa leje të godinave, politika apo ndërtimtarët?
Ata që e kanë memorjen po thëmi të freskët dhe nuk harrojnë shpejtë, në zgjedhjet e fundit të jashtëzakonshme më 6 tetor, shumë politikanë kryetar të subjekteve të rëndësishme politike ,për të fituar sa më shumë elektorat ,premtonin lëgalizim të ndërtimeve pa leje me çmime shumë të ulta për m2,  pa ju shkuar mendja fare se në rast TERRMETI, mund të këtë viktima, përshkak të ndërtimeve pa leje jasht standardeve apo kodeve Europiane  të ndërtimit.
Për këtë arsye unë thëmë të paret që duhet dërguar prapa grillave për shkak të ndërtimeve pa leje dhe jasht kodeve bashkëkohore të ndërtimit janë kush tjetër: përveq POLITIKANËT!