Kush janë ata që i bashkon urrejtja kunder demokracisë, Perendimit e Ibrahim Rugovës?

20.01.2021 13:39:06
Nga Ahmet Asani
Janë pjestarët e Pararojës Marksiste Leniniste, të cilet në fakt drejtojnë Lëvizjen Vetvendosje, janë ata të cilët nga viti 1989 e deri sot nuk kanë ndryshuar qëndrimin ndaj Dr.Ibrahim Rugovës, duke akuzuar për tradhëti kombetare, spiun të Amerikës e Millosheviqit!
Janë edhe disa pseudointelektualë në krye me zemërkrunden e shpirtkazmën Rexhep Qosja, disa që ende perkulen para yllit komunst dhe henes turko-arabe, disa që i bashkon urrejtja ndaj Ibrahim Rugovës, demokracisë pluraliste, shtetit juridik, ekonomisë së tregut, Perëndimit dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës!
Image may contain: text