Ky është shteti që regjistroi 11 tërmete për 24 orë

03.06.2020 12:34:52

Brenda 24 orëve, disa tërmete goditën “Parkun Kombëtar Yellowstone” të Montanas në SHBA, ndërsa ngjarja raportohet të ketë ndodhur të premten më 29 maj.

Sipas “Daily Mail”, Sondazhi Gjeologjik i SHBA-së, identifikoi 11 tërmete me shkallë prej 1.6 dhe 3.1 Richter.

Bëhet e ditur se në tërësi zona është goditur me gjithsej 34 tërmete, në 30 ditët e kaluara.