Letër publike, Kryeparlamentarit Veseli, Nënkryetarit të Kuvendit, Haliti dhe Deputetit Hajdar Beqa & CO !

26.05.2019 23:02:33

Nga: Fatmir Bajraj

Juve të tre & Co ; pushtetarë & shtetarë-zuzarë të Republikës së krimit, alias Republikës së Kosovës martire të cilën e uzurpuat dhe i vuat prangat, – Juve të tre & CO, dhe rrjeti i juaj kriminal n’Republikën “banane” të Kosovës, pas publikimit të skandalit të videove, inqizimeve dhe faktëve të plasuara n’media për fajdet, detyrimin dhe aferat kriminalo-korruptive n’dëm të bizneseve dhe investitorëve akcionar në Republikën e Kosovës, – Juve të tre & CO ; abuzues, keqpërdorues dhe mashtrues & kriminel ordinerë të pushtetit tuaj t’pamerituar dhe n’dëm të interesit, nacional-shtetëror të Republikës së Kosvës, – Juve të tre & CO, dhe banda e juaj mafio-kriminale n’PDK, n’kapje të shtetit, të cilët : vodhët & vjelët fajde e haraq, mito e detyrime t’paligjshme dhe n’dëm të interesit publik-qytetarë dhe për intersa tuaja personale ; t’pervetësimit e t’mashtrimit të investitorëve potencoal, – Juve të tre & CO, dha banda e juaj, PDK-ja n’kapje dhe ngulfatje të shtetit dhe imazhit të saj nderkombëtar, – Juve të tre & CO, pushtetarë-zuzarë të Republikës së “Burdushit”, siq e quan dosti i juaj, i paftyri Milaim Zeka : Kerkesë publike-ultimative : Ikni ! Lironi postët publike, Jepni dorëhqje t’parevokueshme dhe Largohuni nga drejtimi dhe mbajtja e posteve në Institucionët e vendit…! Hapni rrugë proceseve juridike : Organëve të ndjekjës, Organit të akuzës, dhe Gjyqësorit…! Ky është sherbimi minimal n’këtë mal të kqijashë që i shkaktuat vendit dhe qytetarëve të Republikës së Kosovës, – Bëjëni këtë dhe bëjëni tani, për hirë të gajkut të deshmorëve dhe kontributin e brezave për lirinë që Ne gëzojmë, – Bëjëni këtë, dhe bëjeni menjëherë, për hirë të ardhmerisë së brezave dhe detyrimin që kemi…! T’sotmën e vendit dhe gjeneratës sonë, e keni prishë tepër keq !