Lidhja Demokratike e Kosovës konsideroj se nuk ka nevoj për asnjë patericë apo kualicion zgjedhor.

21.07.2019 10:30:52

Nga Safet Kamberaj
LDK- ja si asnjëherë më parë nuk ka qenë më e fortë se tani, LDK-ja nga këto të gjitha partitë është rrëzuar disa herë me vota te tyre, andaj partitë tjera nuk na bējnë nder veq sa e na dobësojnë do tē na sjellin zhgenjim elektoratin, LDK-ja sipas sondazheve te bëra së fundi po del si e para karrshi partive tjera , partitë tjera e shkatrruan vendin, shtetin.
Shpresoj se tani LDK-ja ç’do pazar qe e bënë me çfardo partie do e demton rëndë suksesin e zgjedhjeve, entuziazmin që kurrë më parê nuk ka qenë për tu votuar LDK-ja ne mbarë vendin.
Është e rëndësishmja që brenda LDK-së të dalē ne krye të kësaj partie personi më i votuari cili gëzon reputacion apo përkrahje te anëtarsisë, andaj mos të shkohet kësaj radhe me matematika vetem për dhjetëshin e parë sa per përfitime klanore, por te rrespektohet elektorati dhe partia, asesi kombinimet fatale me pasoja te pastajshëme ,ç’fardo humbje qe nuk duhët te ngjanë ne Lidhjen Demokratike te Kosovës e paqim ne qafë vetëveten.
LDK-ja është rritur dhe ka fituar besushmeri ne popull, andaj e vetmja shpresë ka mbetë tek LDK-ja tani populli e ka krijuar tek LDK-ja te vetmin besim pēr ta shpetuar shtetin e Kosovës,duhët ikur nga refrenet e kualicioneve me partitë tjera që nuk na bëjnë nderë as rritje, përveq sherr dhe zvoglimë.
LDK-ja nuk guxon as nuk duhët ta venë veten ne paterica, patericat të cilat e sollën vendi në këtë gjendje, patericat ne nivele lokale dhe qendrore na shkatrruan , na djegën , vandalizuan tani disa nga këto paterica mbeten ne qeverisje lokale disa ne sherbim te SHIK-ut, disa ne opozitë etj, kēto fraksione te pdk- së vetem do të na sjellin deme.
LDK-ja fitorën e ka ne duar, vetem duhët unifikim të përbashkët dhe te dalë njeriu qe na sjellë shpresë e dinitet, sepse kētë po e pretë edhe populli.
Shiku po kujdeset për kualicionet e LDK-së, me vv, herë me psd, etj.
Lidhja Demokratike duhët shkuar si parti e vetme ne zgjedhje, si parti më e madhja në vend, si parti e akademi e gjitha partive, si parti e cila i bëri themelet e shtetit të Kosovës.
Urime, LDK-ë zgjedhjet, na priftë e mbara vetem ne vizionin dhe konceptin Rugovian , pa mëdyshje do të jemi të parët ne krye te shtetit!