LIVE/ Ushtria e Kosovës parakalon në Ditën e Çlirimit

13.06.2019 11:35:11

FSK ka parakaluar në nderë të 20-vjetorit të Ditës së Çlirimit.

Sot, Forca e Ushtrisë së Kosovës ka parakaluar në nderë të 20-vjetorit të Ditës së Çlirimit.

Komandanti suprem i Ushtrisë së Kosovës, Hashim Thaçi do t’i drejtohet ushtarëve në kazermën “Adem Jashari”.

Kujtojmë, se dje, më 12 qershor, është mbajtur ceremoni festive dhe aktivitete të ndryshme për nderë të kësaj dite.

Shumë figura të shquara vizituan Kosovën siç ishte ish-presidenti i 46 i SHBA-së, Bill Clinton, ish-sekretarja e Shtetit, Medeline Albright, po ashtu pjesëmarrësh ishin edhe personalitete të tjera nga vendi dhe rajoni.