Lokalizohet zjarri në afërsi të Malishevës

17.09.2017 22:33:46
 

Policia e Kosovës, e ka konfirmuar këtë  duke thënë se zjarri ka ndodhur në afërsi të autostradës, saktësisht në kilometrin e 57 drejtimi Gjurgjicë-Prizren.

Lirije Podrimja, zëdhënëse e Policisë për Rajonin e Gjakovës, ka thënë se zjarri është lokalizuar dhe se nuk ka pasur dëme materiale.