Lutfi Haziri: Deputët e LDK-së janë unikë për ratifikimin e marrëveshjes së...

Lutfi Haziri: Deputët e LDK-së janë unikë për ratifikimin e marrëveshjes së Demarkacionit

22.02.2018 10:16:59

Ai ka thënë se nëse demarkacioni nuk ratifikohet, Kosova e humbet çastin e fundit për ta marrë liberalizimin e vizave.

Haziri ka folur edhe për dialogun me Serbinë, duke bërë me dije se ky proces do të mbyllet me një rol aktiv të LDK-së.

Ai ka thënë se nuk mund të ketë kurrfarë rezultati të pritur dhe përfundim të dialogut pa përfshirjen e të gjithë aktorëve kryesorë në Kosovë, do të thotë edhe pa përfshirjen e opozitës.