Lyerja e trunit me tlyen nga Kadri Veseli!

16.06.2019 09:34:52

Nga Xhevat Meha

Kadri Veseli po i permbyllka zgjedhjet ne PDK dhe po e mbajka konventen e PDK-se. Zgjedhje demokratike sigurisht. Pres qe te mbaj fjalimin ne te cilin do t’i jep zjarre se sa e si do te ndertoj shtetin e Kosoves, se sa e si do te forcoj zatueshmerin e ligjit, e te ngjajshme. Krejt keto do ta jane demonstrim i besimit dhe besnikerise ndaj thenies se Dobrica Qosiqit se fuqia e shtetit te Serbise jane rrena dhe mashtrimi. Ky demonstrim do te jete demonstrim i radhes se demonstrimi duhet te jete i vazhdueshem dhe i perhershem.

Dikush qe nderton drzhaven e Kosoves nuk mund te ndertoj shtetin e Kosoves. Maksimumi qe mund te bej dikush i tille eshte qe te jap kontrbiut ne cmontimin e drzhaves se Kosoves.

Pas konventes edhe po dalka dhe po e festojka ne rruget e Prishtines. Ky aheng eshte lyerje e trunit me tlyen te anetareve dhe sipmatizanteve te PDK-se. Ky tlyeni ka qene shume efikas dhe ate jo vetem tek anetaret dhe simatizantet e PDK-se por edhe tek ata te LDK-se dhe partive tjera. A dini pse? Tlyeni eshte bere sipas recetes se strukturave te mshefta serbe. Keto struktura receten e kane ndertuar duke shfrytezuar dijenit me te mira te laboratoreve me te mira nga beogradi deri ne Moske.