Mbremja Poetike artistike letrare simbolike në Clearwater Florida

12.04.2019 17:33:36

Nga Luan Kalana

Keto ditë në Clearwater Florida   u mbajeten disa takime  letrare.

Mes nesh ishte edhe  historiania  i Prof.Ass.Dr Elena Kocaqi dhe aktivistja e shquar  Merita Kraya Idrizay.

Falenderojmë Kryetarin e Lidhjes te Shkrimtareve e Artistevete Clearwater balet-maestron z.Gezim Radani, për organizimin e përsosur të kesaj Mbremje mbresëlenese me nivel cilesor, të promovimeve të librave nga autoret tanë ,dhe zonjen Kocaqi,

Per vlerat e librit te ri të saj Lufta e Trojes. Një falenderim vellazeror ciftin Metat Emine Idrizi, patriote e atdhetare të palodhur, për pritjen e përcjelljen e mikesha të ardhura në mbemjen tonë letrare.. Nje prezantim dinjitos artistik nga prezantuesit, poete Juola Hibo Kamenica dhe artisti Ndue Gjekaj.

Kenaqesi e dyfishte, kur autorja E.K.  dhuroi librin me autografin e saj.

Mirenjohje Familja Kalana.

Fotografia e Luan Lumeka Kalana
Fotografia e Luan Lumeka Kalana