Më 17 shkurt seanca solemne për 9-vjetorin e pavarësisë

16.01.2017 15:19:31
Më 17 shkurt 2017 do të mbahet seancë solemne për të shënuar 9-vjetorin e shpalljes së pavarësisë së Kosovës.
Kuvendi i Republikës së Kosovës, të enjten, më 19 janar, në orën 10:00, do të mbajë mbledhjen e parë plenare për sesionin pranveror, në të cilën do të zhvillohet një interpelancë, një debat parlamentar dhe do të shqyrtohen disa projektligje.

Ndërkaq, më 17 shkurt 2017 do të mbahet seancë solemne për të shënuar 9-vjetorin e shpalljes së pavarësisë së Kosovës.