Meta, vizitë AAK-së në Prishtinë

08.01.2017 14:23:01

Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë, Ilir Meta, sot do të viztojë AAK-në, në Prishtinë.

Takimi ndërmjet Ilir Metës dhe zyrtarëve të AAK-së do të mbahet në Selinë Qendrore të AAK-së në orën 15:00.