Misterioze: Gjendet adoleshentja e zhdukur në pyll – por jo siç ishte më parë

09.08.2016 15:29:34

Fauna Jackson, 16, largohet për një “banjë” përderisa ishte vullnetare në “America’s Grand Teton National Park”.

Por ajo nuk u kthye më, duke bërë që për të, të bëhej një “gjueti” e madhe e më shumë se 100 kërkuesve, duke përfshirë patrullat ajrore, ekipet me qen dhe paramediket.

e2