Mjeku tërheq vëmendjen: Askush nuk duhet të vdesë nga kanceri përveçse nga pakujdesia. Ja këshillat bazë!

28.04.2019 10:39:31

Mjeku tërheq vëmendjen: Askush nuk duhet të vdesë nga kanceri përveçse nga pakujdesia. Ja këshillat bazë!

Hapi i parë është ndalimi i marrjes së sheqerit. Pa sheqer në trupin tuaj, qelizat e kancerit do të vdisnin nga një vdekje natyrore.

Hapi i dytë është, përzierja e një tërësie frutash limoni në një gotë me ujë të nxehtë dhe të pihet përreth 1-3 muaj si gjëja e parë përpara se ushqimi dhe kanceri të zhduken. Sipas studimeve nga Maryland College of Medicine, thuhet se është 1000 herë më e mirë se kimioterapia.

Hapi i tretë është pirja e 3 lugëve të vajit të kokosit organik, mëngjes dhe mbrëmje, dhe kanceri do të zhduket. Mund të zgjidhni ndonjë nga dy terapitë pasi të shmangni sheqerin. Injoranca nuk është justifikim.

E kam ndarë këtë informacion për më shumë se 5 vjet. Le ta dinë të gjithë rreth jush. Kam inkurajuar çdo person që e merr këtë studim për ta përcjellë atë në dhjetë të tjerë. Me siguri, të paktën një jetë do të shpëtohet. Unë e kam bërë pjesën time, shpresoj se mund të ndihmosh pjesën tënde.