Mos arritja e marrëveshjës në mes LDK’së dhe LVV’së….

26.12.2019 09:48:51
Nga Adem Bytyçi
Mos arritja e marrëveshjës në mes LDK’së , dhe LVV’së, për ta formuar qeverinë e vërteton  thënjën se : “Aty ku thonë  ka dredhza shumë merrëne shportën e vogë!”
As kush nuk ka menduar se këto dy parti do ta fusin vendin në këtë krizë institucionale- qeveritare, aq më pakë elektoratët e këtyre du partive!
Përgjësia u përkët të dyjave partive, por më shumë LDK-së, e cila në traditën e saj politike e vlerëson vetin si njëra ndër partit kryesore shtetëndërtuese.
Në Kontext të raportëve në mes LDK’së, dhe VV’së, lidhur me mos arritjën e marrëshjês së koalicionit për ta formuar Qeverinë, me qëllim që të fillojnë qeverisjen e vendit , në rrethana kur është mëse domosdoshme  si as një herë më parë formimi i qeverisë, nuk besoj që të vlerësohej i padrejtë gjykimi, se këto dy parti mund të jenë çdo gjë tjetër përveqëse se shtetëndërtuse jo, e shtetërrenuse gjithësesi!
Këto dy parti premtuan ndryshimin, por në realitet sollen dëshprimin , mu atëherë kur sovrani më se shumti si as njëherë më parë shpresonte në ndryshimin!