Mosul: Gjendet varrezë masive, 100 personave u hiqen kokat

07.11.2016 19:39:19

Një varrekoka është gjetur në jug të Mosulit, thuhet nga ushtria irakiane,masive në të cilën gjendeshin rreth 100 trupa të cilëve u është hequr

Mosuli është njëri nga territoret më të mëdha të kontrolluara nga ISIS-i.

Operacioni i gjerë për çlirimin e Mosulit nga terroristët e ISIS-it ka filluar më 17 tetor dhe në të kanë marrë pjesë trupat irakiane dhe koalicioni me në krye SHBA-të.