Ne e dimë, se gjendja ekonomike dhe politike në Shqipri është e vështirë!

23.11.2019 16:36:48
Adem Bytyçi
Pse kështu
Në shqiptarëve të Kosovës na vije shumë keq dhe me ato forca modeste që disponojmë gjithmonë do t’i ndihmojmë Shqiprisë dhe vëllëzërve tanë atje ,këtë e kemi dëshmuar historikish në përpjekjet për liri ,pavarési dhe identitet kombêtar nga pushtuesit e huaj.
Qështë e vërtetat, Shqipria dhe vllëzrit tonë ,në luftën e fundit nga pushtuesi serb na ndihmuan duke na strehuar në shtëpit e tyre pas egzodit biblikë nga repersaljet dhe terrori i forcave ushtarake dhe policore serbe.
Tani ,në kêtë përiudhë meQeverin aktuale shqiptare në krye me Kryeminstrin Edi  Rama janë vënë në rrezik vlerat kombëtare shqiptare në përgjithësi e shqiptarëve  të Kosovës në veqanti, kjo përshkak të bashkëpunimit të Kryeministrit shqiptar  me presidentin e Serbisë Alexander Vqiq,kundér intresave të Shqiprisë dhe pavarësisë së Kosovës dhe afirmimit ndërkombétarë të shtetësisë së Kosovës!
Qeveria Shqptare, sa herë  që të takohet me qeveritarët serb, qoftë në Beograd, qoftë në tubimet tjera ndërkombëtare ,duhet t’ia kujtojë Serbisë gjenocidin kundër shqiptarëve të Kosovës dhe jo të vendos mordhënje bashkëpunimi në favorr të Serbisë sikur mos të kishte ndodhur as gjë…