Në Fushë Kosovë namazi i Fitër Bajramit është falur në stadium

25.06.2017 12:28:26

Mijëra besimtarë të Fushë-Kosovës sot kanë falur namazin e Fitër -Bajramit në stadiumin e qytezës.

Në njoftimin dhe fotografitë e dërguara nga Ramadan Shkodra , zyrtar për informim në Bashkësinë Islame të Kosovës, thuhet se në faljen e namazit të Bajramit në Fushë Kosovë kanë qenë të pranishëm edhe krerët e Këshillit të Bashkësisë Islame.

auto-19417268-1624412700910679-982129311134211729-o1498384753_1498385156-1705674