Në Kingston rrufeja godet futbollistët në mes të ndeshjes

19.09.2019 10:44:25

Një rrufe goditi fushën e futbollit në Kingston rreth fundit të ndeshjes dhe tre prej futbollistëve u lënduan.

Disa djem nga Kingston, Xhamajka, u goditën nga rrufeja në mes të një ndeshje futbolli, por fatmirësisht nuk pati viktima.

Jamaica College luante kundër Wolmer’s Boys në stadiumin kombëtar në turneun vjetor të shkollës kur, në minutën e 84-të, rrufeja goditi fushën.

Një lojtar u largua nga fusha, i pa vetëdijshëm, por tashmë u njoftua se është rikthyer në kushte normale.