Në Mitrovicë polici serb me nicialet D.ZH. vetvritet

06.02.2020 10:28:25

Një zyrtar policor ka kryer vetëvrasje në orët e vona të mbrëmjes në veri të Mitrovicës. Polici i vetëvrarë është i etnisë serbe dhe aktin e ka kryer me armën e tij të punës.

Sipas disa burimeve të  viktima me inicialet D.ZH. rreth 50 vjeçar, ka qenë polic i dalluar dhe ka pasur sjellje të mirë.

Nuk dihet motivi i kësaj ngjarje, ndërsa viktima ka përdorur armën zyrtare për kryerjen e këtij akti

foto arkivi