Nga Federata Atletike e Kosovës, u mbajt Kampionati Individual i Kosovës pë Junior – re.

01.09.2019 23:39:04
Dy ditë me rradhë më, 31.08. dhe 01.09.2019, organizuar nga Federata Atletike E Kosovës, u mbajt Kampionati Individual i Kosovës pë Junior – re. Në këtë garë 8 atlet – e e përfaqësuan Klubin e Atletikës “Prizreni”, si zakonishtë sukseset nuk minguan! U fituan 6 medalje të arta, 5 të argjendëta dhe 3 bronzëta si vijon: Sara Susuri – U – 16, e para në 100 m. U – 20, e para në 200 m. U – 20, e para në 4×100 m. U – 20 dhe e para 4×400 m. U – 18, Albina Bojaxhiu – U -18, e para në 800 m. U20, e para në 4×100 m. U – 20, e para në 4×400 m. U – 18 dhe e dyta në 400 m. U – 20, Merisa Bojaxhiu – U 16, e para në 400 m. U – 18, e para në 4×100 m. U – 20, e para në 4×400 m. U – 18 dhe e dyta në 800 m. U- 18, Ariana Krueziu – U – 20, e para në 4×100 m. U – 20, e dyta në 100 m. U – 20, e treta në 200 m. U – 20 dhe e treta në kërcim së gjati, Valiha Shabani – U – 16, e para në 4×400 m. U -18 dhe e treta në 400 m. U – 18, Armel Qovanaj – U 16, i dyti në 100 m. U -18 dhe i treti në 100 m. U – 18. Në emër të kryesisë dhe trajnerit Bajram Duja, urime dhe suksese ne garat e rradhës!