Ngacmon seksualisht gruan e huaj, arrestohet

21.09.2019 11:47:27

Një person është arrestuar në Gjilan, pasi për tri ditë me radhë kishte ngacmuar seksualisht një grua dhe dy vajzat e saj.

I dyshuari me urdhër të prokurorit është ndaluar për 48 orë, por për shkak të gjendjes së tij shëndetësore psikike është ndaluar në repartin psikiatrik nën mbikëqyrje të policisë.

Arrestimi i të dyshuarit ka ndodhur dje në ora 16:00, thuhet në raportin e rregullt 24 orë të Policisë së Kosovës.