Njoftim-Përvjetori i poetit Dritëro Agolli

25.09.2018 23:46:10
Dritero Agolli portrete, Tirane Albania
Shkruan Luan Lumeka Kalana
Nё kuadrin e veprimtarive qё do tё organizohen nё Menkulas nё pёrvjetorin e lindjes sё poetit dhe shkrimtarit Dritёro Agolli, Nderi i Kombit, do tё çelet ekspozita me botime shkencore dhe artistike tё autorёve devollinj.
Krijuesit dhe botuesit qё dёshirojnё tё bёhen pjesё e kёtyre veprimtarive janё tё lutur tё dorёzojnё nga njё kopje pёr çdo vepёr tё tyre brenda datёs 5 tetor 2018
Nё Tiranё: tek libraria “AGOLLI”,
Nё Bilisht: tek bar-kafe “EIFFEL” i Oliverti Topçiut.
Pjesёmarrja juaj shton vlerat e Dritёroit dhe tё Devollit.
KOMISIONI ORGANIZATOR
Bilisht-Tirane