Nuk e di si e kupton opinioni gjuhën e atyre që i humben zgjedhjet dhe i japin leksione Albin Kurtit, se si duhet qeverisur vendin?

29.11.2019 16:25:55
Adem Bytyçi
Nuk thëm se  është edhe  aq e pa “ligjikshme” gjuha e atyre që humben zgjedhjet dhe po i sygjerojnë Kurtit ,se si duhet qeverisur vendi ,duke patur parasysh faktin se humbja e zgjedhjeve u ka shkaktuar trauma të rënda ,të cilat gjatë nuk do të mund t’i shërojnë!
Qeverije në ikje për t’ia nderlikuar dhe komplikuar punën e qeverisë në ardhje dhe Kryeministrit Albin Kurtit ,po i merrë disa veprime të nxituara të cilave po ju vije aromë pa ligjëshmerije siq janë: Emrimet partiake në disa përfaqësi diplomatike dhe Konzulare të Kosovës, punësime gjithashtu të karakterit nepotik dhe partiak, emërimi i Noterëve në mënyrë të kundërligjshme ,gjithmonë sipas pretendimeve të orgonizatave të shoqërisë civile etj.etj veprime të nxituara ,të cilat nuk do të duhej të ndërmerreshin, deri në formimin e qeverisë në ardhje pas përfundimit të zgjedhjeve të jashtëzakonshme!
Unë gjykoj , se të gjitha ato parti që humben zgjedhjet për ta qeverisur  vendin ,përveq interesave tjera edhe në shënjë ngushëllimi, para se ta dorëzojnë  pushtetin i ndërmarrin gjithë këto veprime të pa ligjshme me qëllim siq thash më lartë, t’i shkaktojë pengesa dhe kokqarje Qeverisë në ardhje dhe Kryeministrit Albin Kurtit ,për të krijuar premisat e një qeverisje  produktive dhe cilësore të vendit!