Nuk u dola dore atyre të cilët në emer të luftës shkatrruan vendin pas lufte por…

28.04.2019 19:13:31

Nga Xun Çetta

Po më imponohët ta thëm faktin se, nuk u dola dore atyre të cilët në emer të luftës shkatrruan vendin pas lufte ! ata nuk më kishin në dorë kurr, këtë gjë e dijn ata më mirë se askush tjetër por, falë miqëve të mi të sinqert të cilët u besuan pa rezerv atyre të quajturve të luftës, mua më kishin më të disciplinuar, sa për hirë të miqëve aty rreth tyre po aq për hirë të proceseve dhe të mirës së vendit tonë përqka unë isha më i matur në kundershtim por kurr të ndalëm së kritikuari.

Sot fatmirësisht janë zgjuar nga gjumi aty ku jan shumë miq të mi, por, pa forcë që të ndikojn dhe ndalin të keqën e cila i ka goditë keq edhe ata në bllokun e tyre.

Unë, më duhet ta pranoj e thëm publikisht se kam informacione të rregullta nga blloku i tyre, këtë gjë gjithëashtu e dijn ata, andaj mos të u thuhet kotë të ndershmëve aty se, Xuni juaj na doli dore ! jo, kjo nuk qendron ngase njeri i gjallë nuk me kishte në dorë nga të quajturit e luftë të cilët shkatrruan vendin pas lufte.

Ishte një sqarim ky si paralajmërim.

Luzern 28.04.2019