Objekti që po ndërtohet në veri është për Kuvendin komunal të veriut dhe Listën serbe

21.12.2016 13:25:07

Rreth 200 metra larg murit që është ngritur së fundi pranë urës së lumit Ibër në Mitrovicë, serbët kanë nisur ndërtimin e një objekti tjetër.

Ndërtimi i këtij objekti u raportua se po bëhet për Asociacionin e Komunave me shumicë serbe, por burime të Telegrafit konfirmojnë se ky objekt do të shërbejë në të ardhmen si Kuvend Komunal i Mitrovicës së Veriut.

Po ashtu, thuhet që këtë objekt do ta shfrytëzojnë edhe Lista Serbe.

Ndryshe, në veri të Mitrovicës janë duke u kryer disa punime përfshirë edhe sheshin e Mitrovicës së Veriut, ‘Car LLazar’.

Aty po ndërtohet një mur i cili sipas kryetarit të Komunës së Veriut të Mitrovicës, Goran Rakiq ky mur është ri-konstruktim i urës dhe sheshit ‘Car Llazar’.