Për ambasadorin britanik janë “dy” Kosova, e ai e di cilën e preferon!

09.08.2016 17:44:47

Ambasadori britanik në Kosovë, Ruairi O’Connell, në një postim të tijin ka përmendur dy versione të së vërtetës për Kosovës!

“Cila është Kosova e vërtetë?

Sukseset e Majlindës e të Duas? Apo nepotizmi, gazi lotsjellës dhe dhuna?

Unë e di cilën e preferoj”, ka shkruar ai në profilin e tij në Facebook.