Përfundon numërimi i votave nga diaspora në…ky është rezultati…

16.10.2019 13:49:25

Ka filluar procesi i numërimit të rreth 13 mijë e 500 fletëvotimeve të cilat kanë ardhur nëpërmjet postës gjatë periudhës së votimit 19 shtator–5 tetor 2019.

Indeksonline është duke qëndruar në QNR, derisa po e përcjellë edhe këtë proces. Nga votat që janë numëruar në tavolinën numër 7, rezultati është si vijon:

Vetëvendosje 75 vota PDK-ja 20 votaAAK – PSD 22 vota
LDK-ja 22 vota dheNISMA 16 vota

Numërimi i të gjitha këtyre fletëvotimeve do të bëhet në 23 tavolina numërimi

Sipas kësaj tabele:

PDK-ja ka 553 vota AAK-ja: 314

NISMA: 242

VV-ja: 1.552 dhe
LDK-ja ka deri tashti 716 vota.