Përmbyset makina te zona e Ali Demit (FOTO)

14.09.2019 22:02:30

Shpejtësia e lartë mendohet të ketë qenë shkaku i një aksidenti të frikshëm sot pasdite në zonën e Ali Demit, Tiranë.

Një automjet është përmbysur në një zonë shumë të populluar, dhe shoferi ka pasur vështirësi për të dalë, edhe pse nuk ka dëmtime të rënda.

Ka mjaftuar ky aksident që qarkullimi i automjeteve të vështirësohet në të gjitha rrugët kryesore që lidheshin me këtë zonë të Tiranës.