Petrovski nervoz, gjuan mikrofonin e gazetares (Video)

29.01.2017 22:10:39

Drejtori i Arkivit të Maqedonisë dhe zyrtari i lartë i OBRM-PDUKM-së, Filip Petrovski ka shfaqur nervozë gjatë hyrjes në selinë e OBRM-PDUKM-së duke e gjuajtur mikrofonin e gazetares.

Petrovski nuk ka dashur të jep deklaratë dhe ka gjuajtur mikrofonin. Këtë gjë e ka kundërshtuar gazetarja duke i thënë ”Mos u bëni agresiv zotëri Petrovski, nuk ka nevojë.”

Ai është futur në seli të OBRM-PDUKM-së pa mos dashur të vazhdoj debatin.