Po sa u mbyllen portat e hajnive,  për fat të keq përseri u hapen!

08.08.2020 13:16:53
Nga Adem Bytyçi
Jo edhe aq largë, para disa mujve u përhap një lajm i gëzueshëm për të gjitha shtresatë e shoqërisë në Kosovë, thanë u mbyllen të gjitha portatë e hajnive,  nga ato më të mëdha deri ato më të vogëlatë.
Jo vetëm qytetarët ,por edhe Kosova fillojë të ndihet mirë dhe gredulisht të rikopërojë plagët nga një e keqe kaq e rëndë dhe e tmerrshme e cila një kohë të gjatë i rrinte në shpinë, por kjo nuk rezultojë të ishte e vërtetë ,sepse shumë shpejtë ata që ishin mësuar të vidhnin pa pritmas u bënë bashkë dhe përseri i hapen portatë e hajnisë për ta vjedhur Kosovën akoma pa i rikoperuar Kosova plagët e hajnive të më parshme.
Nëse nuk do të delë një forcë popullore për t’ju thënë stop këtyre hajnive , Ekonomia e Kosovë do të rrënohet dhe qytetarët e saj do të vafërohen tmerrsisht ,sa që do të detyrohen për ta boshatisur vendin e tyre në përpjekje për të gjetur shpëtimin në ndonjë vend tjetër të Europës…
Popullatës i ka ardhur të hunda keqëqeverisja e vendit ,nga ata që për çdo ditë po i’a vjedhin të ardhmen dhe po i’a sjellin varfërinë dhe mjerimin.
Siq shifet qytetarëve u ka humbur durimi dhe më nuk do t’i tolorojnë hajnit dhe në një mengjes do të zgjohen duke thënë duam zgjedhje dhe pikë, dhe do të dinë se cilit subjekt politikë do t’ia besojnë fatet e vendit dhe mirëqenjen e tyre.