Policia shpall në kërkim të arratisurin nga burgu

27.11.2020 16:31:12

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligj për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar më Urdhëresë të Gjykatës Themelore Pejё-dega nё Istog, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij, ka lëshuar “Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët”, për FATMIR (Ramё) BASHA i lindur me 23.07.1980 nё PEJË.

Sipas një njoftimi për media i pandehuri është i kërkuar për veprёn penale: “Arratisja e personit tё privuar nga liria”

“Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor”, thuhet në njoftim.

Ndërkaq, drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, çdo të Premte do të publikojë nga një ose më shumë persona në kërkim, për të cilët kërkohet ndihma e qytetarëve me qellim, sjelljen e tyre para drejtësisë.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

192 dhe 080019999 (pa pagesë)

039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë

E-mail adresa: info@kosovopolice.com