Punëtorët panë diçka duke lëvizur në baltë, nuk keni ide se çfarë nxorrën nga atje

30.10.2016 01:37:39

Disa punëtorë që ishin duke punuar në një rrugë, kanë parë diçka duke lëvizur në baltë dhe kanë vendosur të shohin se për çfarë bëhet fjalë.

Kur janë afruar e kanë parë se një dre i vogel kishte ngecur atje poshtë dhe me ndihmën e eskavatorit e kanë shpëtuar nga atje, transmeton lajmi.net

Disa sekonda pasi del nga balta, dreri i vogël i hutuar, sikur i falenderon punëtorët të cilët i’a shpëtuan jetën dhe pastaj fillon të ecë.

Shikojeni videon: