Qeveria e Kosovës kërkon ndihmen e Kuvendit për plotësimin e pakos...

Qeveria e Kosovës kërkon ndihmen e Kuvendit për plotësimin e pakos emergjente

05.06.2020 13:04:06

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme i ka kërkuar Kuvendit t’i mundësojë të bëjë ndryshimin dhe tejkalimin e përkohshëm të rregullave fiskale të deficitit si dhe kufizimit të bilancit bankar të përdorshëm.

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami në arsyetimin e saj tha se kjo është e nevojshme për plotësimin e pakos emergjente.