Ramush Haradinaj po akuzohet për vrasjen e disa romëve

Ramush Haradinaj po akuzohet për vrasjen e disa romëve

06.04.2017 13:51:26

Në fjalën e prokurorit thuhet se Haradinaj dyshohet për vrasjen e disa romëve në Kosovë gjatë kohës së luftës.

Prokurori ka thënë se romët kanë dhënë emrat e viktimave dhe sipas tyre Haradinaj ka shtyrë njerëz për t’i kryer veprat

Në provat e prokurorisë jepen edhe disa emra të viktimave.