Ramush Haradinaj:T`i qëndrojme mesazhit te bashkimit kombetar qe e dha...

Ramush Haradinaj:T`i qëndrojme mesazhit te bashkimit kombetar qe e dha GJergj Kastrioti

02.03.2021 11:34:43

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush Haradinaj, në 577-vjetorin e Besëlidhjes së Lezhës, tha se është e rëndësishme të qëndrohet pas mesazhit të Gjergj Kastriotit.

Haradinaj u shpreh se Besëlidhja e Lezhës përçoi në shekuj domosdoshmërinë e bashkimit të shqiptarëve.

“Edhe sot, në 577-vjetorin e saj, është shumë e rëndësishme t’i qëndrojmë mesazhit të bashkimit që e dha Gjergj Kastrioti, veprës, doktrinës dhe trashëgimisë së tij!”, ka shkruar Haradinaj në rrjetin social Facebook.

Kujtojmë se, Besëlidhja e Lezhës u mbajt më 2 mars 1444, në katedralen e Shën Nikollës në Lezhë.